PurPur® kenyér


PURPUR® KENYÉR

A PurPur® kenyeret teljes kiőrlésű purpurlisztből és teljes kiőrlésű rozsból állítják elő. Magas értékű összetevői, mint pl. az élelmi rostok és antociánok amiket a PurPur® búzaszem külső rétege tartalmaz, belekerülnek a PurPur® kenyérbe is. Ez megmutatkozik erős, ropogós héjában, szaftos bélzetében és hosszú frissességében. A PurPur® búza erős, fűszeres íze a PurPur® kenyérben többek között tökmaggal, napraforgómaggal és dióval egészül ki. Az eredmény: diós, szaftos, teljes íz, és rendkívül vonzó megjelenés. Ha érdekli hol kapható, kattintson a fenti menüben a HOL KAPHATÓ "fül" -re!

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia:

Zsír:
melyből telített zsírsavak:
Szénhidrát:
melyből cukrok:
Rost:
Fehérje:
Só:

907,0
215,7
4,7
0,7
28.6
2.4
7,5
10,8
1,5

kJ
kcal
g
g
g
g
g (!)
g
g

Allergén anyagok a késztermékben:
glutén tartalmú gabona, szójatermékek, csonthéjas gyümölcsök.
Nyomokban tartalmazhat: tojást és abból készült termékeket, tejet és abból készült termékeket beleértve a laktózt, szezámmagot és abból készült termékeket.

Mint minden élelmiszer esetében, a felhasznált alapanyagok természetes ingadozásai hatással lehetnek az összetételre.

Összetevők: liszt (teljeskiőrlésű PurPur búzaliszt, teljeskiőrlésű rozsliszt, szárított rozskovász), ivóvíz, szójatöret, tökmag, napraforgómag, burgonyapehely, dió, cukor, étkezési só, élesztő, stabilizátor (E 412, E 466)

Kiemelt

Kapcsolat

Kapcsolat

Ezt az oldalt jelen termékek különleges összetevőinek magyarországi forgalmazója, egyben az oldalon szereplő sütőipari márkatermékek kifejlesztőjének leányvállalata, a Backaldrin Hungária Kft. hozta létre, valamint tartja karban. ...

Tovább »

Kornspitz<sup>®</sup> snack (receptek)

Kornspitz® snack (receptek)

Tovább »

Egyéb termékek

Egyéb termékek

Tovább »

MammaMiaLight cipóUltra Light buciAvena Fitt Zabos cipóAlpok kenyereSzüreti tönkölyvekniBiblia kenyér<sup>®</sup>KornspitzPurPur