A PurPur®-kenyeret teljes kiőrlésű purpurlisztből és teljes kiőrlésű rozslisztből állítják elő.
Magas értékű összetevői, mint pl. az élelmi rostok és antociánok amiket a PurPur® búzaszem külső rétege tartalmaz, belekerülnek a PurPur®-kenyérbe is. Ez megmutatkozik erős, ropogós héjában, szaftos bélzetében és hosszú frissességében.
A PurPur® búza erős, fűszeres íze a PurPur®-kenyérben többek között tökmaggal, napraforgómaggal és dióval egészül ki. Az eredmény: diós, szaftos, teljes íz, és rendkívül vonzó megjelenés.
A sárgarépa és a PurPur® összeházasításával még különlegesebb, még értékesebb kenyér született: a PurPur® – Karottino, melyben az antioxidánsok egyesülnek a bétakarotinnal és alkotnak különleges párost.
A narancssárga a bíborral flörtöl; így képezve új, harmonikus, hosszan friss és kellemesen szaftos kenyeret!
A PurPur® – Karottino kenyérhez hasonlatosan ezekben a kiváló péksüteményekben is a sárgarépa lett házasítva a PurPur® -ral, melynek eredményeként különleges íz- és színvilágú, hosszan friss péksütemények születtek.
Különleges és finom müzli-szelet jellegű desszert-péksütemény, mely igazi élvezetes finomság a PurPur® értékeivel.
A szükséges sütik nélkülözhetetlenek a webhely megfelelő működéséhez. Ez a kategória csak azokat a sütiket tartalmazza, amelyek biztosítják a weboldal alapvető funkcióit és biztonsági jellemzőit. Ezek a sütik nem tárolnak semmilyen személyes információt.
Azokat a sütiket, amelyek nem feltétlenül szükségesek a weboldal működéséhez, és amelyeket kifejezetten a felhasználói személyes adatok gyűjtésére használnak elemzésen, hirdetéseken és más beágyazott tartalmakon keresztül, nem szükséges sütiknek hívják. A sütik weboldalán történő futtatása előtt kötelező beszerezni a felhasználó hozzájárulását.